Zucchini umplut cu carne si branza

308

Zucchini umplut cu carne si branza este o reteta de origine italiana. Aceasta a ajuns si la noi si se bucura de succes. Rapid de preparat si foarte sanatos!

Zucchini umplut cu carne si branza

Preparare10 mins
Timp de gătire40 mins
Timp total50 mins
Fel de mâncare: fel principal
Bucătaria: Italiana
Cuvânt cheie: dovlecei la cuptor, dovlecel umplut cu carne, reteta italieneasca, reteta usoara, zuchinni umplut
Porţii: 4
Calorii: 345kcal

Ingrediente

  • 4 zucchini medii
  • 1/2 lingura  condimente italienesti
  •  sare si piper dupa gust
  • 450 g carne tocata de vita
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 1 cana sos marinat
  • 60 g mozzarella razuita
  • 1 lingura patrunjel
  • ulei

Mod de preparare

  • Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Pregatiti o tava rectangulara cu ulei intins pe toata suprafata acesteia.
  • Taie dovlecelul in jumatate, pe lung si cu o lingura scobeste interiorul usor.
  • Presarati contimentul italienesc, sare, piper peste dovlecel si asezati-l in tava pentru cuptor.
  • Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si pune carnea tocata la prajit pentru 4-5 minute, rupanad-o cu lingura si amestecand din cand in cand.
  • Adauga ceapa si prajeste 4 minute, adauga usturoiul, sare si piper dupa gust.
  • Pune sosul marinat in tigaie si fierbeti 5minute la foc medium.
  • Cu o lingura puneti mixul de carne tocata peste dovlecel si presarati mozzarella.
  • Lasati la copt 25 de minute sau pana cand dovlecelul s-a inmuiat si branza s-a topit.
  • Presarati patrunjel si serviti.
  • Pofta buna! 🙂

Alte retete fara carbohidrati gasiti aici!

Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close