Go Back Email Link

Hummus de sfecla rosie

Preparare15 mins
Timp de gătire2 mins
Timp total17 mins
Fel de mâncare: aperitiv
Bucătaria: Libaneza
Cuvânt cheie: aperitiv, ciuperci tartinabile reteta de post, hummus de sfecla, humus, piure de sfecla, reteta libaneza, reteta simpla de hummus, reteta vegana
Porţii: 4

Ingrediente

  • 300 g sfecla fiarta
  • 400 g naut la conserva
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri pasta de tahini
  • sare dupa gust
  • 2-3 catei de usutroi

Mod de preparare

  • In vasul mixerului puneti nautul, sfecla, usturoiul, tahini, sucul de lamaie si o lingura de ulei.
  • Mixati bine pana obtineti un piure cremos.
  • Condimentati cu sare dupa gust.
  • Transferati intr-un castron si serviti.
  • Pofta buna!