Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Print Recipe
Kebab cu sos chimichurri
Preparare
30
mins
Timp de gătire
5
mins
Timp total
35
mins
Fel de mâncare:
fel principal
Cuvânt cheie:
frigarui de vita, kebab cu sos, kebab de vita, reteta rapida, reteta simpla, sos chimichurri, tort simplu si rapid
Porţii:
4
Echipament
frigarui
Ingrediente
450
g
carne de vita (slaba)
1/2
lingura
chimion
1
lingurita
sare
piper proaspat macinat dupa gust
Pentru sosul chimichurri
120
g
ulei de masline extra virgin
frunze de coriandru tocate
2
catei de usturoi
2
linguri
otet rosu
2
linguri
suc de lamaie
1/2
lingurita
fulgi de boia
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Pregatiti frigaruile. Daca folositi de lemn, bagati-le intr-un castron cu apa si lasati-le la inmuiat 20 de minute.
Taiati felii subtiri carnea.
Condimenteaza bine carnea cu chimion, sare si piper.
Puneti carnea in scobitori, in stil acordeon si lasati deoparte.
Intr-un blender puneti toate ingredientele pentru sos. Pulsati de cateva ori.
Incingeti gratarul de bucatarie sau pe cel de curte.
Ungeti-l cu putin ulei de masline.
Frigeti frigaruile pe gratar pentru 1 minut pe fiecare parte sau dupa preferinte, in functie de grosimea carnii.
Unge frigaruile cu sos, presara cativa fulgi de boia deasupra, daca doriti, si sunteti gata de servit.
Pofta buna!