Supa rece de castraveti
Echipament
- Blender
Ingrediente
- 600 g castraveti
- 350 ml iaurt grecesc gras
- frunze de busuioc proaspat
- 50 ml ulei de masline
- 3 linguri zeama de lamaie
- marar proaspat
- 1 catel de usturoi
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita miere
Mod de preparare
- Puneti toate ingredientele intr-un blender si mixati totul foarte bine.
- Gustati si mai adaugati sare si piper daca este nevoie.
- Se pastreaza la frigider pana la servire.
- Enjoy!
Supa rece de castraveti cu iaurt grecesc, lamaie, marar si busuioc. O supa racoritoare, cremoasa, usor de preparat si mai ales sanatoasa. Va sfatuiesc sa raciti bine supa la frigider inainte de servire. Acest lucru va accentua gustul racoritor al ingredientelor.
Citeste aici mai multe despre beneficiile castravetilor.
Mancarurile grele ne fac inactivi pentru o vreme pentru ca solicita intreg organismul pentru digestie si ne slabesc tonusul. Preparatele grase sunt mult prea concentrate pentru a fi privite ca alimente consumabile oricand. Numai cele bogate in lichide se potrivesc oricui, in orice moment al zilei.
Supele reci sunt la mare cautare mai ales vara cand gatitul la aragaz este un calvar. In plus, profiti de maximul de vitamine si minerale ale legumelor. Sunt slab calorice, usor de digerat si cea mai facila modalitate de a obtine nutrientii necesari.
Beneficiile pe care le aduc sanatatii fac din aceste preparate lichide un real medicament, unul mai special, cu gust! Si adevarat savuroasa devine atunci cand se adauga si putine condimente, numai cat este necesar, pentru a potenta aromele naturale ale legumelor.
In loc sa bei cu forta jumatate de litru de apa seara, mai bine o inlocuiesti cu un bol de supa, care te hidrateaza si, in plus, nu te va lasa sa adormi cu foamea in stomac.
Daca v-a placut reteta de astazi, Supa rece de castraveti, aboneaza-te la Newsletter-ul nostru. Astfel nu vei rata nicio noutate culinara. De asemenea, ne poti urmari si pe Facebook , Instagram sau YouTube.