Salata de ton cu maioneza
Ingrediente
- 400 g ton la conserva, bine scurs
- 100 g maioneza
- 2 oua fierte, taiate cubulete
- 1/2 ceapa mica rosie, tocata fin
- 1 fir ceapa verde tocata
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- Intr-un castron incapator pune toate ingredientele si amesteca.
- Condimenteaza cu sare si piper.
- Gusta si mai adauga zeama de lamaie si maioneza, dupa plac.
- Aseaza pe o farfurie si sunteti gata de servit.
- Se serveste ca aperitiv sau in sandwich-uri.
- Pofta buna!
Salata de ton cu maioneza un preparat deosebit de gustos care se poate servi ca aperitiv sau pur si simplu in sandwich-uri. Mai poti adauga la reteta ardei rosu, usturoi, capere, porumb, telina sau ce va mai place voua. Mai puteti folosi si peste fiert sau gatit in casa. Pentru aceasta reteta folositi salau, stiuca, pastrav, dorada, merlucius sau alt peste cu carnea alba si slaba. Salatele de peste sunt foarte indragite la noi in casa si fac parte din colectia de retete festive.
Salata aceasta o puteti transforma si in pasta. Puneti ingredientele in blender si mixati. Pregatiti apoi platouri frumos ornate cu felii mici de paine sau biscuiti cu pasta de peste.
Alte retete de aperitiv pentru mese festive si nu numai
- Oua umplute cu maioneza si mustar
- Pateu de ciuperci cu nuci
- Chec aperitiv cu masline, sunca si casaval
- Nuggets de tofu
- Branza tartinabila cu masline si rosii
- Salata de oua fierte
- Bruschette crocante si fresh
- Ficatei inveliti in bacon
- Profiterol cu somon si crema de branza
- Salata de icre cu ceapa
Daca v-a placut reteta de astazi , salata de ton cu maioneza, aboneaza-te la Newsletter-ul nostru. Astfel nu vei rata nicio noutate culinara. De asemenea, ne poti urmari si pe Facebook , Instagram sau YouTube.