Pierogi umplute cu bacon si ciuperci
Porţii: 4
Calorii: 873kcal
Echipament
- Cuptor
Ingrediente
Umplutura
- 2 lingurite unt
- 2 catei de ustuoi tocat marunt
- 1 ceapa rosie tocata marunt
- 75 g ciuperci
- 150 g bacon
- 50 g spanac
- 50 g parmezan razuit
- 150 g crema de branza
- 1/2 lingurita sare
- piper dupa gust
Pierogi
- 60 g faina de migdale
- 30 g faina de nuca de cocos
- 1/2 lingurita sare
- 5 g praf de copt
- 175 g branza rasa , la alegere
- 75 g unt
- 1 ou
- 1 ou batut, pentru uns
Mod de preparare
- Incepem cu umplutura. Prajiti untul cu ceapa, usturoi, bacon, ciuperci si spanac. Condimentati cu sare si piper.
- Dati focul mai incet si puneti crema de branza si parnezanul. Gatiti pentru un minut amestecand in continuu. Dati la o parte si lasati la racit.
- Incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Amesteca toate ingredientele uscate, pentru pierogi intr-un castron .
- Topeste untul si branza la foc mic. Cand este gata dati la o parte si lasati la racit.
- Sparge oul peste branza si crema, si amesteca. Pune ingredientele uscate si amestecati bine pana se formeaza coca.
- Imparte coca in 4 mingiute si cu un sucitor formeaza 4 blaturi.
- Umple blaturile cu umplutura doar pe o parte si impaturiti.
- Inchideti bine marginea presand cu o furculita.
- Cu o pensula ungeti gogosile cu oul batut.
- Dati la cuptor 20 de minute.
- Se serveste cu salata si dressing.
Notes
Net carb: 4 % (8 g)
Fibre: 5 g
Grasime: 82 % (79 g)
Proteine: 15 % (32 g)
kcal: 873
Pierogi umplute cu bacon si ciuperci este o reteta de origine poloneza. Insa, respectand dieta Keto, reteta pe care am preparat-o nu contine carbohidrati. Este foarte sanatoasa si gustoasa pentru intreaga familie. Daca esti curioasa sau urmezi deja o dieta keto, te invit sa dai un ochi la retetele mele keto, aici.