Inele de ceapa

270

Inele de ceapa, o reteta simpla si rapida, o gustare delicioasa pentru a-ti potoli foamea. Cum se fac aceste inele? Urmeaza pasii din reteta de mai jos!

Inele de ceapa pane

Preparare20 mins
Timp de gătire20 mins
1 hr
Timp total40 mins
Fel de mâncare: aperitiv
Bucătaria: Americana
Cuvânt cheie: aperitiv usor de preparat, ceapa, inele de ceapa prajite, reteta americana,, reteta culinara
Porţii: 6
Calorii: 150kcal

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 250 ml lapte batut
  • 225 g faina
  • 235 ml bere
  •  sare si piper dupa gust
  • usturoi pudra
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Cojeste ceapa si tai-o pentru a crea inelele de ceapa
  • Pune laptele batut intr-un castron. Puneti inelele de ceapa si lasati-le o ora.
  • Intr-o tigaie inalta incingeti ulei pentru prajit.
  • Puneti 100 de g de faina intr-un castron
  • Intr-un alt castron amestecati bine restul de faina, berea, sarea, piperul si usturoiul pudra.
  • Scoateti inelele de ceapa din iaurt si scurgeti-le. Trage fiecare inel prin faina, apoi prin bere.
  • Prajeste in ulei incins 3-4 minute.
  • Se serveste imediat.
  • Pofta buna! 🙂

Notes

Inele de ceapa pot fi servite vara cu o bere rece. 😉
Vezi mai multe retete internationale aici
Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close