Frigarui cu pui si legume

298

Frigarui de pui la gratar, este reteta perfecta pentru petrecerile in aer liber alaturi de prieteni si familie. Usor si rapid de preparat, aceasta reteta cu pui, are un adevarat succes printre cei mici si cei mari.

Print Recipe

Frigarui cu pui marinat si legume la gratar

Preparare20 mins
Timp de gătire10 mins
la marinat1 hr
Timp total1 hr 30 mins
Fel de mâncare: fel principal
Bucătaria: Americana
Cuvânt cheie: bucataria americana, fel principal, frigarui cu pui, reteta cu pui marinat, usor de gatit
Porţii: 4
Calorii: 278kcal

Echipament

  • Gratar
  • scobitori pentru frigarui

Ingrediente

  • 450 g pieptde pui fara os si piele taiat cubulete medii
  • 60 ml  ulei de masline
  • 80 ml sos de soia
  • 60 ml miere
  • 1 lingurita usturoi pisat
  •  sare si piper dupa gust
  • 1 ardei gras rosu, taiat patratele
  • 1 ardei galben taiat patratele
  • 1 dovlecel taiat patratele
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura patrunjel

Mod de preparare

  • Puneti uleiul de masline, sosul de soia, mierea, usturoiul , sare si piper intr-un castron si amestecati.
  • Adaugati puiul, ardeii, dovlecelul si ceapa rosie in castron. Amestecati.
  • Lasati la marinat cel putin o ora pana la 8 ore.
  • Puneti scobitorile pentru frigarui in apa rece pentru 30 de minute.
  • Intre timp incingeti gratarul de afara sau cel de aragaz.
  • Puneti carnea si legumele pe scobitori.
  • Se frige cate 5-7 minute pe fiecare parte.
  • Presarati patrunjel si serviti.
  • Pofta buna! 🙂
Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close