Lomo saltado- reteta peruviana
Lomo saltado – nu este nimic mai reconfortant si mai satisfacator decat aceasta combinatie de arome si texturi. Aceasta reteta peruviana are tot ce e …
Lomo saltado – nu este nimic mai reconfortant si mai satisfacator decat aceasta combinatie de arome si texturi. Aceasta reteta peruviana are tot ce e …
Drob de miel, o reteta traditionala romaneasca, pentru masa de Paste. Este aromat si cremos, deloc inecacios! Daca nu va place mirosul de miel, puteti …
Pasca cu aluat de cozonac, o reteta traditionala de Paste. Acest desert este usor de preparat, bogat in branza si stafide. Aluatul pentru pasca …
Bulz ardelenesc pe jar sau la cuptor cu afumatura, carnati, branza de burduf si cascaval afumat. O reteta simpla si delicioasa. Acest fel de mancare …
Sarmale de post manastiresti cu ciuperci. Preparatele de post pot fi mult mai sanatoase si gustoase decat cele care contin carne si grasimi, si bineinteles, …
Sarmale traditionale romanesti in foi de varza murata. Se servesc cu mamaliga si smantana. Postul de televiziune CNN a preluat si prezentat un documentar …
Salata de boeuf – daca ne gandim la un preparat care, de sarbatori, este nelipsit de pe mesele noastre, salata de boeuf e cu …
Carnati de casa. Acestia au locul lor de cinste pe masa romanilor, pe langa celelalte retete traditionale. Sarbatorile de iarna se apropie si odata …
Supa de ceapa frantuzeasca este un preparat traditional cu branzeturi, paine si bineinteles ceapa. Foarte delicioasa perfecta si te va incalzi in serile reci. …