Bouillabaise – supa frantuzeasca cu fructe de mare si peste
Bouillabaisse este o supă tradițională franceză, originară din regiunea Marsilia. Este considerată o delicatesă și este cunoscută pentru amestecul său complex de arome și ingrediente …
Bouillabaisse este o supă tradițională franceză, originară din regiunea Marsilia. Este considerată o delicatesă și este cunoscută pentru amestecul său complex de arome și ingrediente …
Anticuchos sunt o specialitate culinară peruană. Este preparată în principal din carne marinată și gătită pe grătar. Carnea folosită poate fi de vită, de inimă …
Kaiserschmarrn este un desert tradițional din bucătăria austriacă și bavareză. Acesta consta în bucăți mici de clătite încărunțite și prăjite în unt, apoi servite cu …
Pastrmajlija este un fel de pizza tradițională din Macedonia. Este făcută din aluat de pâine și umplută cu carne tocată de porc, ceapă și condimente. …
Curry goat este o mâncare tradițională jamaicană, care poate fi consumată în orice moment al zilei, de la micul dejun la cină. În Jamaica, este …
Paella mixta, este o mancare traditionala spaniola pe baza de orez, fructe de mare, chorizo si pui. Este o reteta consistenta, rapida si sanatoasa. …