Despre noi

Salutare, suntem Denisa si Florin!

Din dragostea pentru bucatarie si din curiozitatea de a descoperi cat mai multe gusturi am plecat intr-o expeditie culinara, in jurul lumii.

Ideea din spatele blogului

Mancarea este o parte foarte importanta a vietii noastre.  Gusturile, retetele, mirosurile, senzatiile pe care ni le ofera bucataria sunt alaturi de noi din prima clipa a vietii noastre, creand amintiri si momente minunate alaturi de familie si prieteni. Cu totii ne amintim clipa in care am gustat pentru prima oara ceva nou, acel moment in care descoperi  daca iubesti un gust sau nu. Bucuria gusturilor noi nu trebuie sa se opreasca niciodata. Cu toate ca bucataria noastra este uimitoare si plina de savoare, trebuie sa privesti intotdeauna mai departe, pentru ca urmatoarea ta mare iubire poate sa fie in reteta urmatoare.   Gastronimia este o aventura.

Pozitionarea geografica, limba vorbita, obiceiurile si datinile influenteaza bucataria fiecarei case.

Scopul nostru este sa conectam toate aceste lucruri ,  sa trecem peste barierele limbii si peste granite si sa aducem romanilor retete din intreaga lume.

Speram ca odata cu trecerea timpului sa va aducem retete, gusturi, mirodenii din toate colturile lumii si din toate timpurile.

Gastronomia este o aventura!

Iti multumim ca ne citesti!

Ai intrebari despre retetele nostre? Ai alte curiozitati? Vorbeste cu noi! Scrie-ne!

Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close