Curcan cu crema de branza
Porţii: 4
Calorii: 815kcal
Echipament
- Cuptor
Ingrediente
- 2 lingurite unt
- 700 g piept de curcan
- 475 ml smantana lichida
- 200 g crema de branza
- 1 lingurita sos de soia
- sare si piper dupa gust
- 45 g capere
Mod de preparare
- Incinge cuptorul la 175 grade Celsius
- Topiti untul intr-un vas mediu. ( acest vas il veti baga ulterior la cuptor). Pieptul de curcan se condimenteaza cu sare sipiper.
- Puneti pieptul in vas si prajiti-l putin pana isi schimba culoarea.
- Bagati vasul la cuptor si lasati-l pana cand pieptul este bine facut.
- Scoateti curcanul si puneti-l in folie de aluminiu pentru a ramane cald
- Puneti zeama de curcan din vas intr-o olicica mica. Adaugati smantana lichida si crema de branza. Amestecati la foc mic si lasati-l sa fiarba pana cand se ingroasa. Pune sosul de soia, sare si piper dupa gust.
- Incingeti uleiul ramas intr-o tigaie si prajiti caperele.
- Asezati totul pe farfurie si serviti.
- Pofta buna!:)
Notes
Net carb: 3 % (7 g)
Fibre: 0 g
Grasime: 74 % (67 g)
Proteine: 23 % (47 g)
kcal: 815
Curcan cu crema de branza, o reteta plina de savoare si cel mai important sanatoasa, fara carbohidrati. Incearca si tu retetele noastre Keto! Gaseste lista aici.