Cotlet de porc umplut o reteta de origine italiana si se mananca de fiecare data cu mare pofta.
Cotlet de porc umplut la cuptor
Porţii: 4
Calorii: 318kcal
Echipament
- Cuptor
Ingrediente
- 4 cotlete de porc fara os
- 1/2 conserva rosii uscate in ulei
- cateva frunza de spanac
- 1/2 cana Mozzarella rasa
- 1 lingurita condimente italienesti
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare
- Incalziti cuptorul la 200 de grade
- Taiati cotletele pentru a forma un buzunar inauntru
- Umpleti cotletele cu rosii, mozzarella si spanac
- Inchideti cotletele de porc cu ajutorul scobitoarelor pentru a nu pierde umplutura in timpul prajirii .
- Presarati sare, piper si condimente pe ambele parti ale carnii.
- Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajiti cotletele cate 3-4 minute pe fiecare parte
- Transferati cotletele la cuptor si lasati-le 8-10 minute.
- Carnea se lasa la odihnit 5 minute inainte de servire. Presarati patrunjel deasupra.
- Pofta buna! 🙂
Daca-ti plac retetele italienesti, mai avem pentru tine cateva pregatite aici!