Cotlet de porc umplut

547

Cotlet de porc umplut o reteta de origine italiana si se mananca de fiecare data cu mare pofta.

Cotlet de porc umplut la cuptor

Preparare10 mins
Timp de gătire30 mins
Timp total40 mins
Fel de mâncare: fel principal
Bucătaria: Italiana
Cuvânt cheie: cotlet de porc, fel principal, porc, reteta cu porc
Porţii: 4
Calorii: 318kcal

Echipament

  • Cuptor

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc fara os
  • 1/2 conserva rosii uscate in ulei
  • cateva frunza de spanac
  • 1/2 cana Mozzarella rasa
  • 1 lingurita condimente italienesti
  •  sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare

  • Incalziti cuptorul la 200 de grade
  • Taiati cotletele pentru a forma un buzunar inauntru
  • Umpleti cotletele cu rosii, mozzarella si spanac
  • Inchideti cotletele de porc cu ajutorul scobitoarelor pentru a nu pierde umplutura in timpul prajirii .
  • Presarati sare, piper si condimente pe ambele parti ale carnii.
  • Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajiti cotletele cate 3-4 minute pe fiecare parte
  • Transferati cotletele la cuptor si lasati-le 8-10 minute.
  • Carnea se lasa la odihnit 5 minute inainte de servire. Presarati patrunjel deasupra.
  • Pofta buna! 🙂

Daca-ti plac retetele italienesti, mai avem pentru tine cateva pregatite aici!

Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close