Chiftelute de pui la cuptor

280

Chiftelute de pui la cuptor

Preparare15 mins
Timp de gătire25 mins
Timp total40 mins
Fel de mâncare: aperitiv, gustare
Cuvânt cheie: aperitiv, carne de pui, chiftelute cu carne, chiftelute de pui, chiftelute la cuptor, fel principal, gustare, mancare la pachet, reteta ieftina, reteta simpla, usor si rapid
Porţii: 35 buc

Echipament

  • Cuptor

Ingrediente

  • 500 g piept de pui, tocat
  • 65 g parmezan, razuit
  • 65 g pesmet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou mare
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • 1 catel de usturoi, pisat
  • 1 lingura patrunjel tocat
  •  sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita boia dulce

Mod de preparare

  • Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Pregateste tava pentru copt cu hartie de copt.
  • Pune toate ingredientele intr-un castron si amesteca-le bine
  • Cu o lingura formeaza chiftelute mici si aseaza-le in tava.
  • Dati la cuptor 25 de minute sau pana cand chiftelutele devin aurii.
  • Se servesc cu piureuri de legume si sosuri.
  • Enjoy!

Chiftelute de pui la cuptor, cu sos la alegere. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar la fel de delicioase. Usor si rapid de preparat.

Pieptul de pui este o carne destul de fada, dar gatita bine obtinem din ea niste preparate extraordinare. Va recomand sa nu folositi la aceasta reteta carne de pui gata tocata ci sa va alegeti piept de pui pe care sa-l tocati voi acasa.

Chiftelutele vor iesi mult mai gutoase si voi veti avea certitudinea ca stiti ceea ce mancati. Puteti jongla cu restul ingredientelor si puteti pune in chiftelute orice fel de condimente va plac sau puteti inlocui ingredientele care nu va plac. Orice ati pune veti obtine niste chiftelute de pui delicioase, aromate si usoare.

Idei de servire
Sosuri

Sper ca retetele de astazi sa va fie de folos si sa le incercati pe toate. Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook sau Instagram, pentru si mai multe meniuri zilnice.

Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close