Cele mai bune retete pentru camara cu bunatati

175

Cele mai bune retete pentru camara cu bunatati. Sfaturi pentru conserve si muraturi de nota zece. Format practic pentru tableta sau telefonul tau. Nu uita sa le imparti cu prietenii!

Descarca gratuit aici!

Traditia romaneasca spune ca muraturile se pun la inceptul toamnei (sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie). Conservele pentru iarna se fac din august-septembrie, dar fiecare casa cu obiceiurile ei.

Exista doua modalitati de baza de a mura legumele: in otet sau in saramura. Indiferent de modul in care sunt puse, muraturile aduc anumite beneficii organismului in functie de tipul de condimente folosite.

Retete care pot fi preparate intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim, din punct de vedere al ingredientelor folosite, care sunt foarte accesibile, dar si tehnicilor de preparare ale retetelor culinare. Incearca sa implici si familia in prepararea retetelor: mancarea aduce oamenii impreuna!

Mancarea este o parte foarte importanta a vietii noastre.  Gusturile, retetele, mirosurile, senzatiile pe care ni le ofera bucataria sunt alaturi de noi din prima clipa a vietii noastre, creand amintiri si momente minunate alaturi de familie si prieteni. Cu totii ne amintim clipa in care am gustat pentru prima oara ceva nou, acel moment in care descoperi  daca iubesti un gust sau nu. Bucuria gusturilor noi nu trebuie sa se opreasca niciodata. Cu toate ca bucataria noastra este uimitoare si plina de savoare, trebuie sa privesti intotdeauna mai departe, pentru ca urmatoarea ta mare iubire poate sa fie in reteta urmatoare.

Daca ti-a placut e-book-ul, Cele mai bune retete pentru camara cu bunatati, si doresti sa ne sustii, urmareste-ne paginile de Facebook si Instagram sau aboneaza-te la Newsletter-ul nostru.

Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close