Biscuiti cu jambon si branza

314

Biscuiti cu jambon si branza

Preparare20 minutes
Timp de gătire20 minutes
Timp total40 minutes
Fel de mâncare: aperitiv, mic dejun
Cuvânt cheie: aperitiv, biscuiti cu branza, biscuiti cu jambon'biscuiti cu sunca, idei mic dejun
Porţii: 24

Echipament

  • Cuptor

Ingrediente

  • 385 g faina
  • 130 g branza cheddar razuita
  • 100 g jambon, taiat marunt
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • piper
  • 100 g unt, rece de la frigider
  • 415 ml lapte gras

Mod de preparare

  • Incinge cuptorul la 245 grade Celsius. Pregateste tava de copt cu hartie.
  • Intr-un castron amestecati faina, cheddar, jambon, patrunjel, praf de copt, sare, usturoi si piper.
  • Razuiti untul deasupra ingredientelor din castron.
  • Turnati laptele si amestecati bine cu o spatula de cauciuc.
  • Cu lingura puneti aluatul in tava si formati biscuitii.
  • Se lasa la cuptor pentru 14-18 minute, pana se maronesc usor la suprafata.
  • Se serveste cald cu unt.

Biscuiti cu jambon si branza aperitiv delicios si usor de gatit in numai 20 de minute. Se servesc calzi, cu unt.

Acesti biscuits sunt de origine americana iar avantajul e ca in faina poti pune orice ingrediente doresti. De la masline, mozzarella, la bucatele de bacon prajit si ce-ti mai trece prin cap. Sa nu mai vorbim ca este un aperitiv excelent pentru petreceri iar invitatii tai il vor adora.

Am sa va las mai jos alte idei pe care noi le-am incercat si ne-au placut foarte mult.

Gustarile, atat cele reci cat si cele calde, pot fi insotite de bauturi aperitive, precum vinul, berea, vermutul, bitterul, diferite rachiuri naturale sau industriale etc.

Voi ce ati pregatit in ultima perioada? Eu intotdeauna caut si prefer sa fac retete de aperitive usoare, care sa nu-mi ia foarte mult din timpul total dedicat mesei festive dar in acelasi timp sa fie aperitive simple si de efect.

Incearca si tu reteta de biscuiti cu jambon si branza. Pofta buna!

Close

AtlasCulinar © Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.
Close